De WatchBP home is ’s werelds eerste bloeddrukmeter die patiënten helpt om thuis accurate bloeddrukmetingen voor de arts te verzamelen.

De Microlife WatchBP home bloeddrukmeter is ontworpen om uw arts te helpen nauwkeurige metingen te verkrijgen buiten de spreekkamer. Door gebruik te maken van de WatchBP home bloeddrukmeter tussen twee consulten in, zal uw arts waardevollende aanvullende informatie krijgen van uw bloeddruk. Hierdoor zal de arts beter kunnen beslissen wat voor u de beste behandeling is.

 


 

 

 

 

Geen conventionele bloeddrukmeter

De WatchBP home bloeddrukmeter verschilt van de conventionele bloeddrukmeters die in het algemeen worden verkocht in apotheken en drogisterijen. De WatchBP home bloeddrukmeter automatiseert de verzameling van thuis bloeddrukmetingen en berekent deze volgens de aanbevolen richtlijnen van de ESH. Het resultaat is dan ook een zeer nauwkeurige en betrouwbare weergave van uw bloeddruk.

 

 

Een “Diagnostic mode”  voor meer nauwkeurige metingen

Bloeddrukmetingen gedaan met de “diagnostic mode” omvatten thuismetingen van meerdere dagen. Deze metingen kan uw dokter combineren met zijn eigen metingen gedaan in de spreekkamer. Hierdoor krijgt uw arts een goed beeld van uw “werkelijke” bloeddruk.

 

Eenvoudig in gebruik

Het apparaat is minstens zo eenvoudig als andere automatische bloeddrukmeters. Hierdoor zal het u niet veel tijd kosten om te leren hoe het apparaat werkt. U kunt online de instructievideo bekijken onderaan de pagina <Correct bloeddruk meten>.

Gebruiken van de WatchBP home tussen twee consulten in

Raadpleeg uw arts met de vraag over hoe u het beste thuis de bloeddruk kunt meten.

 

Vier stappen voor thuis bloeddrukmetingen tussen twee visites van de arts

1)    Vraag aan uw arts, doktersassistente of verpleegkundige om u te demonstreren hoe u uw bloeddruk moet meten of <klik hier> voor de instructievideo.

2)    Neem tussen twee consulten in telkens één dubbele meting per week met de “Usual Mode”.

3)    Neem gedurende zeven werkdagen vóór de volgende visite, telkens twee ochtend en twee avond metingen. Hiervoor gebruikt u de “Diagnostic Mode”.

4)    Neem bij uw volgende visite aan de dokter uw Home WatchBP bloeddrukmeter mee.